Здравейте, смених алфата 166 2.0 тс с 166 3.2 но ми се счупиха скоростите и си търся скорости в момента но не мога да намеря.... някои ако има да казва до колкото знам стават и от 3.0 и 2.0 турбо
Известие
Collapse
No announcement yet.
Скоростна кутия за алфа 166 3.2
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
защо не ги ремонтираш, аз също счупих скорости и ми излезна около 500 лв ремонта на скоростите, но при мен случая беше изчезна 1-ва скорост незнам твойте как са счупени но ако е като моя случай по добре ги ремонтирай от колкото да търсиш други втора ръка защо незнаеш и те в какво състояние са на мен ми дадоха и 1 година гаранция на тях
-
Искат ми 1000 лв за ремонт лагери на 1-вичния, 2-ричния вал муфата на 3-та скорост, синхрона и колелото с части от чужбина защото тука нямало и половин месец чакане което си е лудост... разрових се и си намерих доста добра кутия същата като моята от 156 3.2 и в понеделник ще я слагам. Може да махнете темата вече благодаря на всичкиLast edited by BIzZkIt4o; d.m.y г., 12:41.Alfa romeo 166 3.2 V6 241hp 2004г.
Lancia Thesis 2.4 JTD 150hp 2003г.
Comment
-
Първоначално публикувано от BIzZkIt4o Покажи съобщениеИскат ми 1000 лв за ремонт лагери на 1-вичния, 2-ричния вал муфата на 3-та скорост, синхрона и колелото с части от чужбина защото тука нямало и половин месец чакане което си е лудост... разрових се и си намерих доста добра кутия същата като моята от 156 3.2 и в понеделник ще я слагам. Може да махнете темата вече благодаря на всички
Comment
Comment